NEW DIRECTION reklamebyrå består av strategiske kreatører og erfarne markedsførere med spisskompetanse innen ideutvikling, kommunikasjon, visualisering og design. Vi løser alle utfordringer og samarbeider tett med bedrifter og leverandører som bidrar til at vi jobber med de plattformene som er riktige for din bedrift.

VÅR ERFARING

NEW DIRECTIONS team har lang erfaring som grafisk designer, prosjektleder, konsulent og tekstforfatter i reklamebyråer i Drammen, Oslo, Sandefjord og Kongsberg. Vi har jobbet med bade små, mellomstore og store nasjonale og internasjonale bedrifter innen de fleste bransjer.

Dette, i kombinasjon med senterleder- og grunderbakgrunn innen varehandelen, samt styreverv og oppdrag på kommuneplannivå, gjør at vi kan tilby en god kunnskapsmix.

HVORFOR VELGE OSS

Vår allsidige bakgrunn innen kommunikasjon og reklame og vårt samarbeid med nøye utvalgte leverandører innen trykkerier og webutvikling, gjør at vi kan bidra med effektive, synlige og attraktive kampanjer. Vi utarbeider alt fra tradisjonell til dagens digitale markedsføring. Til en konkurransedyktige pris. Det at vi ikke er så mange, gjør det langt mer kostnadseffektivt å jobbe med oss og servicenivået er høyt. Vi gjør grundig arbeid, alt fra strategisk rådgivning til utvikling av innovative, kreative løsninger som gir resultater.

SOSIALE MEDIER

Utviklingen innenfor reklame- og kommunikasjonsfaget krever at vi kontinuerlig setter oss inn digitale endringer. Kommunikasjon og reklame er i dagens verden et samspill av  innsikt, strategi, gode ideer, kreativitet og teknologi. Vi tilbyr en helhetlig digital strategi som omhandler om alle digitale kontaktpunkter og på tvers av alle digitale kanaler